URteKOST. Naturlig sundhed. Spis, lev og træn naturligt
Søndag, 26. februar 2017 07:36

Ny udgivelse:

D. 25.3. 2017 udkommer URteKOST - Naturlig sundhed - Spis, lev og træn naturligt, på forlaget UPDATE.

Der findes et hav af kogebøger og kostretninger. Hvorfor skulle URteKOST være bedre end andre?

Der findes ikke en diæt, der passer til alle, men der findes en, der ikke gavner nogen. Den vil jeg som kost- træningsvejleder og urteterapeut gerne hjælpe folk til at komme væk fra. På en nem måde!

Den optimale diæt er sammensat af fisk, lyst kød og kød fra dyr der har gået på græs, fjerkræ, vildt, grøntsager, nødder, frugt og urter - deraf navnet URteKOST. Urter kan desuden bruges til diverse lidelser som hoste, manglende sexlyst og dårlig søvn og fordøjelse. Det er altså hverken magi, hekseri eller overtro, bare naturlig sundhed.

URteKOST vil gavne dig, der lider af for eksempel diabetes, dårlig hukommelse, manglende sexlyst, uregelmæssig søvn, hormonforstyrrelser, tidlig aldring, og mange andre livsstilssygdomme.

Mad, motion, sex og søvn, er vigtige nøgleord, når det kommer til at have et godt helbred.

Om bogen siger testlæserne bl.a.:
"Bogen her giver idéer til krop, sind og sexliv!"
"URteKOST er den mest underholdende sundhedsbog jeg har læst!"
"Virkeligt brugbare tips om sundhed og livsstilssygdomme."

URteKOST er en efterfølger til PaleoPower - spis dig frisk og sund med stenalderkost. De kan fint læses hver for sig, men supplerer hinanden.

URteKOST udkommer d. 25.3. 2017 og kan selvfølgelig købes her på siden. Den kan forudbestilles til en fordelagtig pris. 200kr (+ evt. porto) ved betaling senest d. 15.3.17 Herefter 280kr Bestiller og betaler du senest d. 15.3., vil bogen være din d. 23.3.27 Du er selvfølgelig også velkommen til at hente den til receptionen i Sundhedsmissionen, Hovedgaden 107, Nordby Fanø d. 25.3.17 kl 14.00-17.00.